dimecres, 3 de setembre del 2008

Comença una nova temporada


Després de molt temps sense actualitzar el nostre bloc, avui ens hem decidit a tornar a fer-ho. Amb el setembre, arriba les novetats a les ràdios i a les televisions: comencen noves temporades, enguany motivats per la crisi econòmica i molts pocs canvis. Si les coses funcionen per què canviar-ho? Que us he d'anar a contar si alguns dels qui llegiu aquest blog treballau en mitjans de comunicació.

Setembre també és el moment en què s'acaba un curs i en comença un altre. Idò d'això tracta el post d'avui. Ara tot just acabam el curs 2007-2008. Les notes no hauran sortirt del forn i ja estarem embarcarts en el curs 2008-2009. En aquest any (escolar) hem conegut persones procedents de llocs i professions diferents que teníem un punt en comú: la fascinació pel món de la comunicació. Alguns ja hi treballen d'altres i pensen treballar aviat.

Durant aquest curs, hem après moltíssimes coses sobre el món de la comunicació, algunes ja eren conegudes per uns i desconegudes per altres, però de les experiències tot s'apren. Des de les pàgines web passant pel teatre, des de la història als documentals i sèries de ficció, ens hem adonat, si escau, que el món de la comunicació a més de fascinant és al mateix temps esgotador.

Octubre gairebé és aquí, i de les novetats en parlarem en proper post. Però per no oblidar que l'estiu encara no ha partit, i que som de la bona teca al costat teniu una foto del dinar que férem a Ca n'Armando.

Ànims que queda la darrera empenta. Molta sort per als qui empreneu un nou camí.