diumenge, 2 de desembre del 2007

Sortida de camp dels alumnes del Màster de Comunicació a la Platja de Palma


Ahir dissabte varem realitzar una sortida de camp a la platja de Palma, activitat inclosa a la pràctiques de l'assignatura Medi Ambient Territori i Turisme, ens varen dirigir la jornada els professors Mateu Picornell y Joana María Arrom.
Com veureu a les fotografies, el nivell de degradació de la zona és impressionant, la nostra tasca és ara, desprès de elaborar un informe sobre la implantació de un sistema de gestió mediambiental, realitzar un treball sobre la percepció de la qualitat turística de la platja de Palma..... per ser-vos sincer la percepció que tinc amb aquest moment desprès de la visita, i em sap greu dir-ho, no pot ser pitjor... com va dir la companya Ampar... “ Pareix que esteim a las favelas brasileñas ...” com es possible que autoritats, empresaris turístics y experts amb la matèria hagin permès arribar a tal extrem de degradació. Mirau les Fotografies de la visita

Per sort varem acabar la jornada amb un dinar del grup a La Cranca, menjant una estupenda paelleta... i bon ambient ... molt bon ambient... Aquest curs promet ser molt interessant.
Miquel.
P.D. A la foto de grup no surten n'Eva Nieto, na Cote Moreno i en Tomeu, que no varen poder assistir, així que el pròxim dia, utilitzarem les tècniques apresses del professor Toni Bibiloni per a incloure'ls a la portada .... Coses de la tecnologia ....

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una fantàstica idea això de fer un blog. Enhorabona per la iniciativa. Tenc curiositat per veure com m'aferrereu a la foto. Com diria el profe "digital": "és trivial". Endavant!