divendres, 28 de desembre del 2007

La gastronomia com a eix vertebrador del Màster en Comunicació

Estimats i estimades,
Finalment m'he decidit a escriure al nostre bloc. Esper que la experiència no resulti molt penosa i no quedi palesa una vegada més, la meva ignorància en el món digital. Per cert, si alguna ànima piatosa, contagiada de l'esperit d'amor nadalenc vol comentar al professor Toni Bibiloni els meus progressos farà una bona obra... Bromes a part, no trobau que no podia faltar una secció dedicada a la menjua i la festa? Ja sabeu que l'objectiu principal de la Comissió de Festes del Màster en Comunicació és promoure la gastronomia de les nostres illes perquè, des d'ara, ja volem informar-vos que la mar no ens fa por. Prometem que si l'experiència digital que avui comença funciona, penjarem un calendari amb els compromisos que vos esperen...
Salut a tots i totes,
Marga

1 comentari:

Màster Comunicació ha dit...

I vist lo vist - un grapat hem fallat als foguerons, catxin dena - dic jo que no estaria malament això repetir un bon dinarillo com aquell de Sa Cranca... Per exemple un dissabte, després de classe. Que si arroset, que si vi del bo, que si catxondeo, que si "sobremesa" de les bones...

Au gent, ens veim avui horabaixa!

- Tomeu Canyellas -